Blaas wat stoom af in een van deze drie wellnesscentra!

Blaas wat stoom af in een van deze drie wellnesscentra!

We staan eigenlijk ons volledige leven aan: we moeten altijd nog dat ene mailtje beantwoorden voordat we slapengaan, of we moeten toch nog even dat verslag aftikken en gaan daardoor veel te laat naar bed. Dat is behoorlijk slecht voor onze fysieke en mentale welzijn. Het feit dat veel mensen zo ambitieus en begaan met hun werk zijn, zorgt dat enorm veel mensen burn-out klachten ervaren (een recordaantal zelfs!). Dat is zorgwekkend en daar moet iets aan gedaan worden. Je moet af en toe eventjes jezelf terugtrekken en je zelf bij de orde roepen: trap eens op de rem en gun jezelf wat rust! Een manier om eventjes tot rust te komen, is door een wellnesscentrum te bezoeken. Hier heb je een lijst met drie fantastische wellnesscentra in België die echt de moeite waard zijn. Hier kan je echt genieten met een grote g!

De Thermen van Spa

De Thermen van Spa zijn een wereldberoemd, en dat is niet zonder reden. De naam van de stad zegt het al: Spa. Dit moet wel een fantastisch resort zijn! En daar is niks aan gelogen. Het is erg populair, dus het kan best wel druk worden. Je kan daarom het beste niet in het weekend gaan, maar op een doordeweekse dag. Het frisse buitenzwembad is heerlijk op een warme zomerdag, maar ook als het buiten koud is, kan het behoorlijk verkwikkend zijn. De vele sauna’s, bubbelbaden en stoombaden werken heel ontspannend. Je merkt gelijk dat al je spieren ontspannen als je in het warme water stapt. Als je niet zo dol bent op het blootgeven van je lichaam, ben je hier ook aan het juiste adres, want je kan ook naar de geklede sauna’s gaan waar je badkleding mag dragen.

Cinq Mondes Dolce La Hulpe

De Spa Cinq Mondes du Dolce La Hulpe Brussels zorgt ervoor dat je vertrekt met een onwijs ontspannen lichaam en geest. Een luxe kuuroord in het kader van het Zoniënwoud, dichtbij de drukke stad Brussel. Gelukkig is het hier heel relaxt en rustig. Deze elegante combineert technieken van over de hele wereld, waaronder Japan, Marokko en China. Je leert de schoonheidsrituelen uit deze landen kennen en op welke manieren men ontspant (wat nogal kan verschillen). Er is meer dan 8000 vierkante meter aan wellnessruimte, dus er zit vast wel een kamer bij waar jij volledig van ontspant. Er zijn bijvoorbeeld 6 verzorgingsruimtes, een grote hamman, een VIP zaal met Japans bad een luxe terras. Heerlijk vertoeven hier!

© Pexels.com

Thermae Grimbergen

Thermae Grimbergen is een groene spa in een uitgestrekt natuurgebied. Een idyllische omgeving waar je echt even kan relaxen. Je voelt alle stress uit je lichaam vertrekken als je hier een uurtje hebt doorgebracht. Een heerlijk groot zwembad waar je naakt kan zwemmen, een Turks stoombad, een infrarood sauna en een jacuzzi: diverse warmwaterbaden in allerlei soorten en maten. Er is zelfs een zoutkamer met Himalayazout, waar je immuunsysteem een boost van krijgt.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *