Deze budgetcadeautips laten je hart sneller kloppen!

Van deze budget cadeauideeën gaat jouw hart een stukje sneller slaan!

Help! Je krijgt een uitnodiging voor een feest, verjaardag, housewarming of surprise party. Onwijs leuk natuurlijk, en je voelt je gevleid dat je bent uitgenodigd, maar je wilt natuurlijk niet met een saai cadeau komen aanzetten. Je wilt niet dat je een geschenk geeft waar de ontvanger helemaal niet op zit te wachten, of waarvan hij of zij er al tien in de kast van heeft staat. Dan zou je een aardige flater slaan, iets waar veel mensen als de dood voor zijn. Het is dan handig als je een soort lijst kan gebruiken met originele geschenken waar je uit kan kiezen, voor een klein bedrag. Je wilt natuurlijk geen fortuin uitgeven. Hieronder staan daarom een paar ideeën voor cadeaus onder de 20 euro. Doe er vooral je voordeel mee.

Een fotoboek met al jullie herinneringen samen

Als je een goede vriend of vriendin een cadeau wil geven, is het leuk om er een persoonlijk geschenk van te maken. Wat dacht je van een fotoboek of een plakboek, met al jullie foto’s erin. Misschien ook verpakkingen of tickets als je er een heel karwei van wilt maken in de vorm van een plakboek. Schrijf er een lieve, leuke en grappige tekst bij die je vriend of vriendin kan lezen als hij of zij een slechte dag heeft. De ontvanger zou je eeuwig dankbaar zijn, zo’n gaaf en creatief cadeau!

Een grote mok met lekkers erin

Een ander leuk cadeau voor een enorme koffieliefhebber of theeleut is een mok. Kies een gezellige mok van het merk BLOND of personaliseer de mok met een lieve foto of tekst erop. Wellicht kan je er ook nog wat lekkers in stoppen waar de ontvanger dol op is, denk bijvoorbeeld aan dropjes of pindarotsjes. Heerlijk, om je vingers bij af te likken!

Een gepersonaliseerd kaartspel

Als degene van wie jij een uitnodiging gekregen hebt dol is op spelletjes spelen, dan is het leuk om een persoonlijk kaartspel te geven. Je kan bij verschillende websites een kaartspel laten ontwerpen met persoonlijke foto’s. De foto’s worden dan op de achtergrond van de kaarten gedrukt, zodat de schoppen of ruiten nog wel zichtbaar zijn (anders zou je natuurlijk niks aan het kaartspel hebben). De foto’s moeten natuurlijk wel een beetje van goede kwaliteit zijn, anders zie je amper wat erop staat. Let ook erop dat er niet al te veel details en kleine dingen op de foto’s staan.

© Pexels.com

Een goed boek

Is jouw vriend of vriendin een echte boekenwurm, en verslindt hij of zij per week wel een paar boeken? Dan is een boek waarschijnlijk een geweldig cadeau. Geef een boek die jullie relatie met elkaar representeert of een boek over een bestemming waar jullie graag naartoe willen gaan samen. Op deze manier is het lezen nog een stukje specialer dan normaal. Wees creatief en denk out of the box! Jouw vriend of vriendin krijgt spontaan een lach op zijn of haar gezicht als het cadeau uitgepakt wordt.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *