Deze vijf schoonheidsproducten horen thuis in elke badkamer!

Deze vijf schoonheidsproducten horen thuis in elke badkamer!

Het is belangrijk om een paar minuten per dag tijd aan jezelf en je uiterlijk te besteden. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen die van tijd tot tijd investeren in ‘me-time’, zich gelukkiger voelen en lekkerder in hun vel. De tijd waarin we nu leven staat bekend om de hoge werkdruk en de hoge eisen die mensen zichzelf opleggen. Het is dan ook zeker belangrijk om jezelf even terug te trekken in de badkamer en jezelf te verwennen met luxe schoonheidsproducten. Dat is nog eens tijd voor jezelf nemen! Maar, welke schoonheidsproducten mogen absoluut niet ontbreken in jouw badkamerkastje? Dat lees je hier!

Micellairwater

Allereerst is het belangrijk dat je je make-up van je gezicht haalt, en dat je gezicht weer fris en fruitig wordt na een dagje hard werken en zweten. Micellairwater is een fijn product hiervoor. Dit middel bevat meestal geen parfum en andere alcoholische stoffen die je huid kunnen beschadigen. Het is dus enorm goed om elke avond af te sluiten met micellairwater op de huid.

Cleanser

Micellairwater alleen is meestal niet voldoende om je make-up grondig te kunnen verwijderen. Het is meestal veel beter om na je micellairwater ook nog een cleanser aan te brengen. Dit breng je aan met je vingers op een nat gezicht, zodat het lekker kan gaan schuimen. Op deze manier wordt het vuil uit de poriën gehaald. Je kan daarna met een washandje nog een extra keertje heen en weer poetsen, maar dat is niet noodzakelijk. Spoel je gezicht daarna af en je bent klaar om te gaan slapen!

Dagcrème

Een drukke dag voor de boeg met veel taken en meetings: het is dan fijn om jezelf mentaal en fysiek voor te kunnen bereiden op zo’n volle dag. Het werkt vaak prettig om even tijd voor jezelf te nemen in de ochtend door een soort van ritueel te maken van het aanbrengen van skin care. Zo mag een goede dagcrème niet ontbreken in je routine. Zo’n crème houdt jouw huid soepel en jong, en voorkomt dat je rimpels krijgt op jonge leeftijd. Jij straalt zelfs nog op oudere leeftijd, doordat jij vroeger altijd braaf gesmeerd hebt met dagcrème.

SPF zonnebrandcrème

Als je een dag begint, dan is het noodzakelijk dat je een zonnebrandcrème met SPF op je huid smeert. De zon zorgt voor ultieme huidveroudering, en dat is iets waar veel mensen niet vrolijk van worden. Daarnaast is er een grotere kans op huidkanker als je niet braaf elke dag je gezicht insmeert met zonnebrandcrème. Dat wil toch niemand?! Hydrateer daarom iedere ochtend je gezicht met SPF zodat je ook op latere leeftijd nog van het leven kan genieten.

© Pexels.com

Vitamine C serum

Ten slotte kan je je routine afsluiten met een vitamine C serum. Zo’n serum doodt bacteriën die wellicht voor oneffenheden en acné zorgen. Het zorgt voor een mooie slow op je gezicht en je hoeft niet meer bang te zijn voor pukkels en puistjes. Dat is nog eens mooi meegenomen!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *