Deze vijf uitjes in België zijn een genot voor jong en

Deze vijf uitjes in België zijn een feest voor groot en klein!

Veel mensen vinden het leuk om er eens in de zoveel tijd op uit te gaan, met de volledige familie of met het gezin. Het leven is te leuk om alsmaar thuis te blijven en voor de telvisie te blijven hangen. Het is veel spannender om eens in de zoveel tijd de hort op te gaan en samen met z’n allen iets leuks doen. Op deze manier leer je elkaar nog beter kennen en worden de onderlinge familiebanden versterkt. Dat is iets waar menig gezin vrolijk van wordt! Maar, welke uitjes zijn in België nou echt de moeite waard om te bezoeken? Dat lees je hier!

Moutainbiken in de Ardennen

Veel mensen houden van avontuur, maar weten niet zo goed waar ze dit kunnen vinden. In de Ardennen is het een en al spanning en sensatie! Ga naar het klimbos en bevind je op grote hoogte, of huur een mountainbike en duik de bossen in van de Ardennen. Hier heb je uitdagende wegen waar je zeker weten adrenaline van krijgt.

De dierentuin Pairi Daiza

Als je een dierenliefhebber bent, dan mag een tripje naar Pairi Daiza niet ontbreken op de lijst van uitjes die jullie als gezin zeker nog moeten doen. Pairi Daiza is de grootste dierentuin van België met heel veel exotische dieren. Het voelt dus echt even of je in het buitenland bent. Ga op avontuur in de indoor jungle en spot een zeldzame aap of bezoek het vulkaaneiland met de angstaanjagende gorilla’s. Het is nog leuker om hier een nachtje door te brengen, omdat ze bijzondere accommodaties hebben. Zo kan je onder de grond verblijven met uitzicht op de ijsberen. Dat is nog eens genieten met een grote g!

Een dagje Plopsaland

Bestaat jouw gezin uit echte durfallen, en vinden jullie het geweldig om uit jullie comfortzone te gaan? Dan is Plopsaland echt iets voor jullie. Hier heb je attracties voor jong en oud, en kan je genieten van een schattige draaimolen, maar ook een bloedstollende achtbaan. Een dagje Plopsaland staat voor een en al plezier!

Plantentuin Meise

Is jouw gezin helemaal in de planten en bloemen, en zijn jullie grote fan van flora, dan is de plantentuin in Meise echt iets voor jullie! Geniet van de meest zeldzame bloemen en planten, en poseer tussen de grote pannenkoekplanten voor een uniek kiekje voor de buitenwereld. Onwijs leerzaam en leuk, jullie zullen een onvergetelijke dag beleven!

© Pexels.com

Japanse tuin in Hasselt

Ben je helemaal klaar met de drukte en alle prikkels? Dan is een bezoekje aan plantentuin Hasselt echt iets voor jou! Hier kan je authentieke Japanse bouwwerken aanschouwen maar ook mooie watervallen inclusief koivissen bekijken. Het is een unieke ervaring om hier rond te lopen, je waant je echt even in Japan. Ga na het wandelen in de tuin door naar het centrum van Hasselt voor een smakelijke lunch waar je je vingers bij af likt!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *