Maak kennis met Flix IPTV! Televisie via het internet!

Maak kennis met Flix IPTV! Televisie via het internet!

Op dit moment is er een overvloed aan televisie-inhoud om naar te kijken. U kunt kiezen uit verschillende films, series, shows en sportevenementen. Maar wanneer u toegang wilt krijgen tot alle televisie-inhoud, dient u zich aan te melden bij verschillende streamingdiensten. Zoals Netflix, HBO Max en SkyShowtime. Dit brengt hoge maandelijkse kosten met zich mee.

Vanwege deze hoge maandelijkse kosten gaan mensen op zoek naar alternatieven. Een voorbeeld van zo’n alternatief is “Flix IPTV”. In dit artikel bespreken we wat Flix IPTV is, hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn.

Wat is Flix IPTV?

Met Flix IPTV kijkt u televisie via het internet. Het signaal gaat dus niet meer via de traditionele kabel- of satelliet. Dankzij deze technologie kijkt u televisie-inhoud niet alleen op het televisiescherm, maar ook op uw computer, smartphone en tablet.

Via Flix IPTV krijgt u op dit moment toegang tot 16000 live kanalen. Deze kanalen worden uitgezonden in full SD, full HD en 4K beeldkwaliteit. U kunt alle beschikbare televisie-inhoud bekijken, zonder u te abonneren op verschillende streamingdiensten. U krijgt toegang tot sportevenementen, films, shows, series en regionale televisiezenders. Zoals Belgische, Nederlandse, Franse en Turkse zenders.

Een greep uit de zenders die u kunt bekijken via Flix IPTV:

  • Eleven Sports;
  • VTM;
  • Fox Sports;
  • ESPN;
  • Netflix;
  • Amazon Prime;
  • ViaPlay;
  • HBO;
  • Disney+.

Wij willen u wel laten weten dat Flix IPTV geen legale televisieaanbieder is. Maar de service van het bedrijf is in orde.

Hoe werkt Flix IPTV?

Ga naar https://flixiptv.online/ en kies uw plan. Op dit moment kunt u kiezen uit een maand, drie maanden, zes maanden of twaalf maanden Flix IPTV. Vervolgens kiest u via welk apparaat u Flix IPTV wilt ontvangen, zoals een Apple TV, een Amazon Fire Stick of een smart televisie. Ook kiest u op hoeveel schermen u tegelijk wilt kijken.

U betaalt een eenmalig bedrag per periode, u zit dus niet vast aan een abonnement. Wanneer het door uw gekozen plan is verlopen dient u het plan handmatig te vernieuwen. Stel u heeft gekozen voor het twaalf maanden plan, dan dient u ongeveer een jaar later het plan te verlengen en de jaarlijkse kosten over te maken.

Na het aanschaffen van uw plan, gaat u naar het door uw gekozen apparaat en volgt u de stappen die worden aangegeven via de Flix IPTV website. Heeft u hulp nodig? Dan kunt u chatten met een medewerker via WhatsApp.

Het is ook mogelijk om Flix IPTV voor 48 uur te proberen, geheel gratis!

© Pexels.com

Conclusie

Televisie-inhoud kijken via Flix IPTV is erg voordelig. U krijgt toegang tot duizenden zenders waar u normaal gesproken de hoofdprijs voor betaalt. Installeren is niet moeilijk, binnen een aantal stappen ontvangt u de zenders op uw scherm. Een nadeel is dat Flix IPTV niet legaal is. Wanneer het bedrijf wordt opgedoekt stopt de ontvangst van de televisie-inhoud en kan u mogelijk ook zelf een boete ontvangen. Echter is het uitdelen van boetes aan klanten nog amper voorgekomen.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *