10 Netflix series die je gezien wilt hebben

10 Netflix series die je gezien wilt hebben

Netflix is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Veel mensen genieten er enorm van om lekker een avond met een dekentje op de bank door te brengen met hun favoriete serie. Bingewatchen is een echt werkwoord geworden. Maar welke series zijn het bingen waard? Smaken kunnen nogal verschillen maar de meeste Netflixers hebben toch minstens 5 van deze 10 “must-see” series op hun favorieten lijst staan. Mocht jij ze nog niet gezien hebben dan raden we deze series van harte aan.

 1. Breaking Bad – Deze razend populaire serie over een scheikundeleraar die drugsproducent wordt en zich steeds meer vastbijt in zijn missie, is vaak genoemd als een van de beste series ooit geproduceerd.
  2. Stranger Things – Een serie die zich afspeelt in de jaren ’80 en een nogal aparte mix van horror, sciencefiction en nostalgie bevat. Een aantal kinderen komen in aanraking met vreemde, bovennatuurlijke gebeurtenissen in hun woonplaats.
  3. The Crown – Wie van historische kostuumdrama’s houdt moet zeker deze serie zien over het leven van Queen Elizabeth II in Engeland.
  4. Het misdaaddrama Ozark gaat over een financieel adviseur die gedwongen wordt om geld wit te wassen voor een Mexicaans drugkartel. Hij neemt zijn hele gezin in deze duistere praktijken mee.
  5. In de The Queen’s Gambit blijkt een jong weesmeisje een schaakgenie te zijn. De serie speelt in de jaren 1950 en 1960 en veroorzaakte een schaakrage.
  6. Orange Is the New Black is een drama-komedie over het leven in een vrouwengevangenis in de VS. De serie volgt de verhalen van de gevangenen met alle drama van dien. Het leven in de gevangenis is lang niet zo saai als het lijkt.
  7. Als je zin hebt in een komische drama serie dan is “The Kominsky Method” zeker vermakelijk. Een oudere acteur en zijn vriend leren om te gaan met het ouder worden en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan.
  8. Squid Game is een Zuid-Koreaans drama waarin mensen kinderspelletjes moeten spelen om gigantische prijzen te winnen, maar tegen welke kosten? Deze serie is een typisch geval van je houdt ervan of niet.
  9. Grace and Frankie gaat over twee vrouwen die elkaar niet mogen maar noodgedwongen gaan samenwonen nadat hun echtgenoten hen hebben verlaten nadat ze voor elkaar vielen.
  10. Black Mirror – Een serie van op zichzelf staande dystopische verhalen over technologie en samenleving.
© Pexels.com

Of je meer van spanning of van ontspanning, horror, drama of comedy of een combinatie van die genres houdt, Netflix heeft voor ieder wat wils. Met deze series hoeft je je voorlopig niet te vervelen. En wie weet ontdek je op basis van deze lijst wel nieuwe series die je aanspreken. We wensen je in ieder geval heel veel kijkplezier.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *